Menyasszonyi ruha

Kép
Stílus

Stílusnagykövetünk jelenti: Ilyen volt a 2016-os Daalarna show

Minden évben epedve várjuk Benes Anita, a Daalarna tervezőjének legújabb ruhacsodáit és a show-t, amelyen hús-vér modelleken valósággá válnak a ruhaköltemények. Idén debreceni stílusnagykövetünk, Szűcs-Tarcsa Anita, a Fashion & City blog tulajdonosa tudósít az InStyle.hu-n az eseményről.

Kép
Stílus

Gyönyörködj velünk a Daalarna új esküvői ruháiban - FOTÓK

Minden évben epedve várjuk a Daalarna legújabb ruhacsodáit. Nem csak leendő menyasszonyok, hanem minden, a lelkében kicsit is romantikus nő boldogan nézegeti őket és álmodozik arról, hogy egy napon ő is viseli majd Benes Anita egyik álomszép kreációját. Most itt az újabb kollekció, amelytől tátva maradt a szánk.

Kép
Stílus

10 álomszép esküvői cipő, amik közül lehetetlen választani

Mindenki úgy gondolja, hogy a menyasszonyi ruha kiválasztása a legnehezebb, de nekünk bizony ezen cipők közül sem lenne könnyű választani. Te melyiket választanád a nagy napra?

Kép
Sztárok

10 vintage esküvői fotó minden idők legnagyobb divatikonjairól

Nincs is romantikusabb és inspirálóbb dolog az esküvői ruha kiválasztása előtt, mint a történelem legstílusosabb menyasszonyainak vintage esküvői képeiet nézegetni, hiszen remek tippeket leshetünk el tőlük.

Kép
Sztárok

Valóra vált tündérmese: Megérkeztek Svédország hercegi párjának esküvői fotói!

Méghogy nem léteznek mesebeli hercegek és valóra vált tündérmesék! A következő képek bizonyítják az ellenkezőjét, hiszen Svédország hercege, Károly Fülöp szombaton elvette korábban modellként és színésznőként ismert szerelmét Sofia Hellqvist- t, aki immáron hercegnőként élheti le mesés életét az álomférfi oldalán. Nézzétek meg velünk a csodás képeket!

Kép
Stílus

Itt az év legmenőbb esküvői ruhakollekciója!

Egyre népszerűbbek a szabadtéri, tengerparti esküvők, nemcsak itthon, hanem külföldön is, így sok menyasszony már nem az uszályos, hercegnős ruhákat keresi a nagy napra, hanem egy sokkal könnyedebb, bohókás viseletet. Ennek az igénynek eddig nem sok márka próbált megfelelni, de nagy örömünkre a Free People most egy új, bohém menyasszonyoknak szóló kollekcióval rukkolt elő! Nézd meg Te is a képeket!

Kép
Shopping

Esküvői ruha a Tescóból? Miért ne!

Nem biztos, hogy a Tesco az az üzlet, amely először eszünkbe jut, ha az esküvőnkre készülünk. Nos, ennek mostantól vége, a szupermarket saját márkája, az F&F ugyanis olyannal rukkolt elő, amire talán még álmainkban sem gondoltunk: esküvői ruhát dobott a piacra.

Kép
Stílus

Álomruhák a Daalarna 2015-ös show-ján

Néhány hónapja már mutattunk egy kis ízelítőt a Daalarna legújabb ruhacsodáiról. Most bemutatták a teljes kollekciót a Millenárison, egy látványos show keretében. Álmodozzunk együtt! (A fotókért köszönet Tornóci Andrásnak.)

Kép
Sztárok

Minden idők legmesésebb ruhája

Bár Hamupipőke estélyijét már mindenki láthatta a hivatalos fotókon, most megmutatjuk az eddig titokban tartott, álomszerű esküvői ruhát, amire valószínűleg minden kis- és nagylány ugyanúgy vágyik.

Kép
Stílus

Megmutatjuk Sármán Nóra álomba illő menyasszonyi ruháit!

Hétfő este a "Peak of Romance" esemény keretében mutatta be Sármán Nóra és a Pinewood Weddings a közös munkájuk eredményeként elkészült egyedülálló kollekciót, melynek helyszíne a belvárosi Higgs Field galéria volt.

Kép
Stílus

Daalarna 2015: Újabb álomruhák Benes Anitától

Új kollekcióval jelentkezik 2015-ben egyik kedvenc magyar márkánk, a Daalarna. Benes Anita kreációi továbbra is minden menyasszony álmainak netovábbjai. Ismerjétek meg a Pearl kollekciót!

Kép
Stílus

Jégvarázs inspirálta esküvői ruha Alfred Angelotól

Újabb csodás darabbal bővült Alfred Angelo Disney hercegnők inspirálta esküvői ruha kollekciója.

Kép
Sztárok

Keira Knightley újra menyasszonyi ruhát húzott

Na jó, ez most nem az az esküvői ruha, amelyet Keira Knightley már háromszor vett fel nyilvános eseményre, de valami nagyon hasonló.

Kép
Stílus

Daalarna 2014: Itt az új kollekció

A Daalarna március 7-én mutatta be a Millenárison 2014-es alkalmi és esküvői ruha kollekcióját. Azt már most leszögezhetjük, hogy Benes Anita kreációi továbbra is minden menyasszony álmainak netovábbjai.

Kép
Stílus

Jön...jön...jön: A Daalarna új kollekciója

Csodás hírek érkeztek az egyik legnépszerűbb magyar márka, a Daalarna háza tájáról: hamarosan érkezik az új kollekció.

Kép
Stílus

Daalarna 2014: Álomruhák a nagy napra

Benes Anita márkája, a Daalarna nagy sikerrel debütált a New York-i esküvői divathéten. Íme egy kis ízelítő a 2014-es kollekcióból.

Előző oldal